Jobs

Regulamente

În INFLPR promovările şi angajările se fac prin concurs conform regulamentelor ataşate.

Anunț concurs Asistent de cercetare, proiecte PCE 57/2021 și PTE 88/2022

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de Asistent de cercetare, normă întreagă, în cadrul proiectelor PCE 57/08.02.2021 și PTE 88/29.07.2022.

Anunț concurs Asistent de cercetare, proiecte ELI-RO01/2020 și PFE13/2021

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de Asistent de cercetare, în cadrul proiectului ELI-RO01/2020 cu titlul “Laser-driven very high-energy electron beam FLASH irradiation: real-time dosimetry-on-chip and biological effects / FLASH-on-chip” și proiectului PFE13/2021.

Anunț concurs muncitor cu calificare sticlar

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a unui post de muncitor cu calificare sticlar, perioadă determinată, program de lucru cu normă întreagă.

Anunț concurs technician grad I

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de tehnician gr. I (electrotehnică/fizică), în cadrul proiectului „Sistem Laser Defensiv” – POC 394.

Anunț concurs tehnician gr. I mecanică

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de tehnician gr. I mecanică, în cadrul proiectului „Sistem Laser Defensiv” – POC 394.

Anunţ concurs REFERENT RESURSE UMANE - SALARIZARE

INSTITUTUL NAŢIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU FIZICA LASERILOR, PLASMEI ŞI RADIAŢIEI ORGANIZEAZĂ CONCURS PENTRU OCUPAREA UNUI POST, PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ, DE REFERENT RESURSE UMANE - SALARIZARE.

Anunț concurs subinginer electronist

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de subinginer electronist, în cadrul proiectului „Sistem Laser Defensiv” – POC 394.

Anunț concurs inginer electronist

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de INGINER electronist, în cadrul proiectului „Sistem Laser Defensiv” – POC 394.

Anunț concurs inginer

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de INGINER în inginerie mecanică, masterand/doctorand în cadrul proiectului „Sistem Laser Defensiv” – POC 394.

Syndicate content