Jobs

Regulamente

În INFLPR promovările şi angajările se fac prin concurs conform regulamentelor ataşate.

Anunţ concurs fizician, proiect POC 135/2016

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs în vederea ocupării unui post de fizician, perioadă determinată, program de lucru cu normă întreagă, în cadrul proiectului POC 135/2016 „Noi tehnologii avansate de acoperire a suprafețelor folosind fascicul Laser de mare putere în vederea creșterii fiabilității și a performanțelor materialelor- PRELAM cod SMIS 106093”

Perioada angajării: determinată.

Anunț concurs consilier juridic

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației organizează concurs în vederea ocupării în unui post de consilier juridic, contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată.

Anunț concurs Cercetător Ştiințific grad III, contract 456PED/2020

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs în vederea angajării unei persoane pe post de Cercetător Ştiințific grad III, în cadrul contractului 456PED/2020, “Sistem experimental demonstrativ pentru tratarea apei bazat pe micro-nanobule ce contin oxygen singlet”.

Perioada angajării: Angajarea se face pentru o perioadă determinată de 11 luni cu normă de 3 ore/zi.

Anunț concurs Asistent Cercetare Ştiințifică, contract 456PED/2020

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs în vederea angajării unei persoane pe post de Asistent Cercetare Ştiințifică, în cadrul contractului 456PED/2020, “Sistem experimental demonstrativ pentru tratarea apei bazat pe micro-nanobule ce contin oxygen singlet”.

Perioada angajării: Angajarea se face pentru o perioadă determinată de 11 luni cu normă de 3 ore/zi.

Anunț concurs inginer de dezvoltare tehnologică, CETAL, laborator PhIL

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de inginer de dezvoltare tehnologică (IDT), domeniul inginerie în cadrul CETAL, laborator PhIL.

Anunț concurs inginer de dezvoltare tehnologică, CETAL, laborator LaMP

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de inginer de dezvoltare tehnologică (IDT), domeniul inginerie în cadrul CETAL, laborator LaMP.

Anunț concurs administrator

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de ADMINISTRATOR, perioadă nedeterminată.

Anunț concurs îngrijitor clădiri

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de îngrijitor clădiri, perioadă nedeterminată, program de lucru cu normă întreagă.

Anunţ concurs Asistent de Cercetare Științifică, contract PED 470/2021

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiaţiei - INFLPR organizează concurs în vederea angajării în cadrul proiectrului PED470/2021 “Sistem de validare in-situ a rezultatelor etalonarilor pentru îmbunătăţirea măsurărilor spectrale de la sol, suport pentru actualele şi viitoarele sisteme de Observare a Pământulului” a unui post de Asistent de Cercetare Științifică, minim doctorand, specialist în fizică sau inginerie aplicată.

Norma de lucru: 8 ore/zi;
Perioada angajării: determinată de 20 luni.

Syndicate content