Jobs

Regulamente

În INFLPR promovările şi angajările se fac prin concurs conform regulamentelor ataşate.

Anunț concurs Cercetător Științific

   Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației cu sediul in Magurele, str.Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea a doua posturi de cercetator stiintific–post permanent, domeniul fizică.

Anunț concurs Cercetător Științific grad III

   Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației cu sediul in Magurele, str.Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea a 11 posturi de cercetator stiintific grad III – post permanent astfel :
       - 9 posturi domeniul fizică.
       - 1 post domeniul ingineria și știința materialelor.
       - 1 post domeniul biologie.

Anunț concurs Inginer de Cercetare Dezvoltare (IDT III)

   Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post  de inginer de dezvoltare tehnologica (IDT III), domeniul inginerie, in cadrul Laboratorului de Fizica Plasmei de Fuziune Nucleară.

Anunț concurs Cercetător/Fizician - PCE 30/2022 - 3h/zi

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei - INFLPR organizeaza concurs in vederea angajarii unei persoane pe post de Cercetator cu experienta (CS) / Fizician, in cadrul contractului PCE 30/2022, “Aprinderea Amestecurilor Combustibile Hidrogen/Aer cu Dispozitiv Laser Compact, Comutat Pasiv Nd:YAG/Cr4+:YAG de Tip Bujie Laser,” - acronym IGNI-HY-LASER.

Anunț concurs Cercetător/Fizician - PCE 30/2022 - 2h/zi

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei - INFLPR organizeaza concurs in vederea angajarii unei persoane pe post de Cercetator cu experienta (CS) / Fizician, in cadrul contractului PCE 30/2022, “Aprinderea Amestecurilor Combustibile Hidrogen/Aer cu Dispozitiv Laser Compact, Comutat Pasiv Nd:YAG/Cr4+:YAG de Tip Bujie Laser,” - acronym IGNI-HY-LASER.

Anunț concurs Cercetător Științific grad III - PCE 30/2022

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei - INFLPR organizeaza concurs in vederea angajarii unei persoane pe post Cercetator cu experienta (CS III) / Fizician in cadrul contractului PCE 30/2022, “Aprinderea Amestecurilor Combustibile Hidrogen/Aer cu Dispozitiv Laser Compact, Comutat Pasiv Nd:YAG/Cr4+:YAG de Tip Bujie Laser,” - acronym IGNI-HY-LASER.

Anunț concurs Cercetător Științific grad I și Cercetător Științific grad II

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a:

 I: 7 posturi de cercetator stiintific gradul I, domeniul FIZICA

II: 12 posturi de cercetator stiintific gradul II, astfel:

A: INFLPR

  • domeniul FIZICA:11 posturi;

B: ISS-filiala INFLPR

  • domeniul FIZICA: 1 post

Anunț concurs Inginer Masterand

Pentru derularea proiectului de cercetare intitulat Dispozitiv pentru investigarea coalescenței picăturilor în vederea aplicațiilor medicale (DropCoal) cu Agenția Europeană Spațială (ESA), cod ESA-HRE-ESR-DropCoal, realizarea montajelor experimentale de coalescență, automatizarea achiziției de date cât și analiza acestora, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de Inginer – masterand, cu norma de 6 ore pe zi, perioada determinata de 6 luni.

Anunț concurs Inginer de Cercetare în Tehnologie și Echipamente Neconvenționale - Laborator CETAL PhIL

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de Inginer de cercetare in tehnologie si echipamente neconventionale cu norma de 8 ore pe zi, perioada nedeterminata, Laborator CETAL-PhIL.

Syndicate content