Jobs

Regulamente

În INFLPR promovările şi angajările se fac prin concurs conform regulamentelor ataşate.

Anunț concurs Asistent de Cercetare Științifică, proiect PED 470/2021

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor Plasmei si Radiatiei organizeaza concurs in vederea angajarii in cadrul proiectrului PED470/2021 “Sistem de validare in-situ a rezultatelor etalonarilor pentru îmbunătăţirea măsurărilor spectrale de la sol, suport pentru actualele şi viitoarele sisteme de Observare a Pământulului” a unui post de Asistent de Cercetare Științifică, minim doctorand, specialist in fizică sau inginerie aplicată.

Norma de lucru: 8 ore/zi
Perioada angajării: determinată de 20 luni.

Anunt concurs Asistent de Cercetare Științifică, proiect PCE 93/2021

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor Plasmei si Radiatiei organizeaza concurs in vederea angajarii in cadrul proiectrului PCE 93/2021 “Discriminarea pe baza de unde acustice a sorbtiei de gaze in ZnO in condiții ambientale variabile / ZnO Sorbtion” a unui post de Asistent de Cercetare Științifică, specialist in ingineria materialelor si aplicatii laser.

Norma de lucru: partiala – 2 ore/zi
Perioada angajării: determinată de 28 luni.

Anunţ concurs responsabil economic și financiar

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs în vederea ocupării în cadrul Proiectului “CENTRU DE INOVARE INTERDISCIPLINAR DE FOTONICĂ ȘI PLASMĂ PENTRU ECO-NANO TEHNOLOGII ȘI MATERIALE AVANSATE IN2-FOTOPLASMAT” a unui post de Responsabil economic și financiar cu normă de 63 ore pe lună, contract individual de muncă pe perioadă determinată cu pregătire de specialitate în domeniul financiar - contabil, gestiune financiară proiecte fonduri europene.

ANUNŢ CONCURS CERCETĂTOR ŞTIINŢIFIC

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi de Cercetător Științific.

Anunţ concurs administrator

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de ADMINISTRATOR, perioadă nedeterminată.

Anunț concurs Asistent de Cercetare Științifică, proiect PCE 93/2021

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației organizează concurs în vederea angajării în cadrul proiectrului PCE 93/2021 “Discriminarea pe baza de unde acustice a sorbtiei de gaze in ZnO in conditii ambientale variabile / ZnO Sorbtion” a unui post de Asistent de Cercetare Științifică, minim masterand, specialist în inginerie informatică și aplicații în domeniul masin-learning și simulări.

Norma de lucru: parțială – 2 ore/zi
Perioada angajării: determinată de 30 luni.

Anunţ concurs jurist

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației organizează concurs în vederea ocupării în cadrul Proiectului “CENTRU DE INOVARE INTERDISCIPLINAR DE FOTONICĂ ȘI PLASMĂ PENTRU ECO-NANO TEHNOLOGII ȘI MATERIALE AVANSATE IN2-FOTOPLASMAT” a unui post de jurist cu normă de 20 ore pe lună, contract individual de muncă pe perioadă determinată de 18 luni, cu pregătire de specialitate în domeniul juridic.

Anunț concurs tehnician I, proiecte PED 456/2020, PED 465/2020, PED 420/2020

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de tehnician gradul I, in cadrul proiectelor PED 456/2020, PED 465/2020, PED 420/2020, perioadă determinată de șase luni, cu posibilitate de prelungire, program de lucru 3 h/zi.

Anunț concurs Cercetător Științific grad I, proiecte 465PED/2020, 420PED/2020, 465PED/2020

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației organizează concurs în vederea angajării unui Cercetător Științific grad I pentru derularea proiectelor:

  • “Sistem experimental demonstrativ pentru tratarea apei bazat pe micro-nanobule ce contin oxygen singlet”, cod proiect PN-III-P2-2.1-PED-2019-4771, contract de finanțare nr. 456PED/2020, “Dispozitiv asistat laser pentru detecția particulelor de microplastic în apă’’ cod proiect PN-III-P2-2.1-PED-2019-1264, contract de finanțare nr. 465PED/2020 și ‘‘Tehnologie haotică pentru testarea metodelor și platformelor utilizate în sistemele de criptare’’, cod proiect PN-III-P2-2.1-PED-2019-5283, contract de finanțare nr. 420PED/2020 în cadrul Institutului Național pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR), directorii de proiecte, Dr. Angela Staicu, Dr. Adriana Smarandache și Dr. Ionut-Relu Andrei.

Norma de lucru: 2 ore/zi,
Perioada angajării: determinată de 12 luni.

Syndicate content