Jobs

Regulamente

În INFLPR promovările şi angajările se fac prin concurs conform regulamentelor ataşate.

Anunț Asistent de Cercetare Științifică, PED 470/2021

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației - INFLPR organizează concurs în vederea angajării în cadrul proiectrului PED 470/2021 “Sistem de validare in-situ a rezultatelor etalonarilor pentru îmbunătăţirea măsurărilor spectrale de la sol, suport pentru actualele şi viitoarele sisteme de Observare a Pământulului” a unui post de Asistent de Cercetare Științifică, minim doctorand, specialist în fizică sau inginerie aplicată.

Norma de lucru: 8 ore/zi;

Perioada angajării: determinată de 20 luni.

Anunț Cercetător Științific grad III, PN-III-P4-ID-PCCF-2016-0175

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației - INFLPR organizează concurs în vederea angajării unei persoane pe post de Cercetător Științific grad III (CS III) proiect “Nanostructuri particulate de tip multistrat cu constanta dielectrica ridicata cu aplicatii pentru stocarea energiei si dispozitive nanoelectronice / PN-III-P4-ID-PCCF-2016-0175”, responsabil de proiect domnul Dr. Aurelian Marcu.

Norma de lucru: Parțial - 3 ore/zi

Perioada angajării: Angajarea se face pe perioadă determinată de 12 luni cu posibilitate de prelungire.

Anunț concurs Asistent Cercetare Stagiar, contract nr. 143 / 15.02.2021

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației - INFLPR organizează concurs în vederea angajării unei persoane pe post de Asistent Cercetare Stagiar- Masterand, cu normă de 6 ore/zi, perioadă determinată până la data de 31.12.2023, în vederea realizării proiectului cu titlul “PLASMA NETERMICA - UN CANDIDAT CU POTENTIAL PENTRU RECUPERAREA SI REUTILIZAREA APELOR UZATE”, contract nr. 143 / 15.02.2021, cod proiect PN-III-P4-ID-PCE-2020-0335, responsabilul de proiect, Dr. Monica Măgureanu.

Anunț concurs Cercetător Ştiințific, contract 8/2018

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației - INFLPR organizează concurs în vederea angajării unei persoane pe post de Cercetător științific cu experiență (CŞ) - fizician, în cadrul contractului 8/2018, “Cercetări de Frontieră în Interacția Foton-Materie folosind Fascicule Extreme de Lumină Helicoidală” - acronym PMIHLB.

Norma de lucru: Parțială - 4 ore/zi;

Perioada angajării: Angajarea se face pe perioada desfășurării contractului, până la 12 iulie 2022. În caz de întrerupere sau de prelungire a contractului, angajarea încetează la data întreruperii contractului sau se prelungește automat pe noua perioadă.

Anunț concurs Cercetător Ştiințific gradul III, contract 8/2018

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației - INFLPR organizează concurs în vederea angajării unei persoane pe post de Cercetător științific cu experiență (CŞ III) - fizician, în cadrul contractului 8/2018, “Cercetări de Frontieră în Interacția Foton-Materie folosind Fascicule Extreme de Lumină Helicoidală” - acronym PMIHLB.

Norma de lucru: Parțială - 4 ore/zi

Perioada angajării: Angajarea se face pe perioada desfășurării contractului, până la 12 iulie 2022. În caz de întrerupere sau de prelungire a contractului, angajarea încetează la data întreruperii contractului sau se prelungește automat pe noua perioadă.

Syndicate content