Jobs

Regulamente

În INFLPR promovările şi angajările se fac prin concurs conform regulamentelor ataşate.

Anunț concurs subinginer

IInstitutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de subinginer, program de lucru cu normă întreagă.

Anunț concurs tehnician gradul III

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a șase posturi de tehnician gradul III, perioadă nedeterminată, program de lucru cu normă întreagă.

Anunț concurs tehnician gradul III în optică

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de tehnician gradul III în optică, perioadă nedeterminată, program de lucru cu normă întreagă.

Anunț concurs tehnician I

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi de tehnician gradul I, perioadă nedeterminată, program de lucru cu normă întreagă.

Anunț concurs responsabil mediu

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de responsabil mediu, perioadă nedeterminată, program de lucru cu normă întreagă.

Anunț concurs muncitori cu calificare prelucrări mecanice și prin așchiere

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi de muncitori cu calificare prelucrări mecanice și prin așchiere, perioadă nedeterminată, program de lucru cu normă întreagă.

Emite continut