BSDA 2018

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei a participat la Expoziţia şi Conferinţa Internaţională dedicată Industriei Aeronautice, Apărării, Securităţii Naţionale şi Securităţii Private – Black Sea Defense and Aerospace – BSDA 2018, 16-18 mai, ediţia a VII-a, organizată cu sprijinul oficial al Guvernului României, în cadrul standului Ministerului Cercetării şi Inovării.
Ministrul Cercetării şi Inovării, Nicolae Burnete, a participat la ceremonia de deschidere a evenimentului, ulterior la inaugurarea oficială a standului expoziţional al ministerului de resort. La această editie a BSDA, INFLPR a prezentat macheta unui amplificator laser de mare putere, precum şi ultimele rezultate obtinuţe în proiectele de cercetare ştiinţifică.
BSDA 2018 a reprezentat un bun prilej pentru specialiştii INFLPR de a se informa despre provocările din industria de apărare şi securitate, de a fi la curent cu ultimele tehnologii dezvoltate în domeniul producţiei militare, precum şi despre ultimele tendinţe în dezvoltarea industriei aerospaţiale şi a materialelor de ultimă generaţie folosite de aceasta.
BSDA 2018 a oferit INCD-urilor oportunitatea de a interacționa cu specialişti din 25 de ţări din America, Europa şi Asia care au prezentat noile lor capabilităţi tehnologice obtinuţe în urma proceselor de cercetare-dezvoltare.

BSDA_2018
BSDA_2018
BSDA_2018
BSDA_2018